CABLE-DRIVE-TUNNEL-DOOR-banner

Систем за тунелни врати со кабли

Карактеристики:

Системот се движи со макара и челична жица, менувач на мотор. Деталната конфигурација зависи од вистинската големина на апликацијата. Компонентите вклучуваат моторен менувач со барабан за намотување, макара и челична жица.

● Силна способност за самосопирање, рачен дизајн за ослободување за итен прекин на струја

● Вградениот граничен прекинувач кој ја обезбедува точноста на вентилацијата

● Вградениот потенциометар обезбедува прецизни повратни информации за позиционирањето

● Термичка заштита на мото за спречување на преоптоварување на работата на моторот

● Моторот со бавна брзина на ротација обезбедува прецизен проток на воздух


Детали за производот

Спецификација

Ознаки на производи

Системот се движи со макара и челична жица, менувач на мотор. Деталната конфигурација зависи од вистинската големина на апликацијата. Компонентите вклучуваат моторен менувач со барабан за намотување, макара и челична жица.

1 Менувач на моторот
А. Силна способност за самосопирање, дизајн на рачни изданија за итен прекин на струја
B. вградениот граничен прекинувач кој обезбедува точност на вентилацијата
В. вградениот потенциометар обезбедува прецизна повратна информација за позиционирањето
Г. термичка заштита на мото за спречување на преоптоварување на работата на моторот
Ѓ. Моторот со бавна брзина на ротација обезбедува прецизен проток на воздух внатре

2 Барабан за намотување

3 Макара
Достапни се различен дијаметар и боја на макара.

4 Челична жица
Материјал: 62A, 72A, 82B.
Должина: прилагодено

Детали за производот

1
2-1
2-2
3-1
3-2
4

 • Претходно:
 • Следно:

 • Моторни менувачи
  Модел Напон Моќ Актуелно Вртежи во минута Вртежен момент Тежина
  G400-550-2,6 AC380V 550 W 1,5 А 2,6 р/мин 400 N·m 20 кг
  G800-750-2.6 AC380V 750 W 2,0 А 2,6 р/мин 800 N·m 32 кг
 • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

  Поврзани производи