page_head_bg

Скроен менувач 90V DC Извоз во Северна Америка

Технологијата Шенгси како производител на погонски менувачи на мотори е извозен фармерски мотор за завеси во САД повеќе од 10 години, во моментов има повеќе од 20.000 погонски единици кои работат напорно во САД на штала за млечни производи и стаклена градина за вентилација. Погонот на менувачот главно се користи во системите за вентилација на природата, како што се, странична завеса од штала, вентилација на странична завеса на стаклена градина, вентилација на гребенот на штала, вентилација на покривот на стаклена градина и сл. за нивните системи за вентилација.

Имаме повеќе од 20 години знаење и иновации за решенија за возење во вентилација, дигање итн. на барака за добиток. Воспоставени сме деловни односи со повеќето добавувачи за вентилација на природата на добитокот во Северна Америка, снабдувајќи им со нашиот стандарден, како и OEM по мерка на моторниот менувач.

На почетокот на 2021 година, започнуваме со развивање на новодизајниран менувач со двојна осовина 90V DC за нашиот клиент во источна цена на САД, тоа е интелигентна погонска единица со вграден сензор за хала за прецизно позиционирање на завесата за помалку од 1/3 “. По 6 месеци напорна работа, проба и тестирање, нашиот клиент го одобри новиот производ и нарача од нас повеќе од 1000 единици.

„Многу сме возбудени што ќе го видиме нашиот новодизајниран преносен погон кога ќе стигне до нашиот објект, тој е цврсто изграден, компактен и точно се позиционира, ќе го замениме стариот погон со овој нов, тој ќе биде совршена погонска единица за нашата млекарница системи за завиткување завеси“, рече Роб, нашиот клиентски инженер за дизајн на системи.

Технологијата Шенгси е посветена на снабдување со систем за вентилација или во природата вентилација или механичка вентилација на сточарската индустрија, за подобрување на продуктивноста на добитокот, за зголемување на приходот на одгледувачите.

За повеќе информации, ве молиме контактирајте ја нашата телефонска линија за продажба: 0086 10 62132998 или преку е-пошта intlb@sscdrive.com


Време на објавување: Сеп-03-2021 година