page_head_bg

Kuti ingranazhesh 90V DC e bërë me porosi, Eksporto në Amerikën e Veriut

Teknologjia Shengsi si një prodhues i makinës së ingranazheve motorike ka eksportuar motor fermash perde në SHBA për më shumë se 10 vjet, aktualisht ka më shumë se 20,000 njësi lëvizëse që punojnë shumë në SHBA të hambarit të qumështit dhe serrës për ventilim. Makina e marsheve përdoret kryesisht në sistemet e ventilimit të natyrës si, perdja anësore të hambarit, ajrimi i perdes anësore të serrës, ventilimi i kreshtës së hambarit, ventilimi i çatisë së serrës etj. Ne kemi mbi 30 teknikë R&D, të cilët janë në gjendje të zhvillojnë sistemin e lëvizjes së marsheve të personalizuara sipas kërkesës së klientit për sistemet e tyre të ventilimit.

Ne kemi më shumë se 20 vjet njohuri dhe inovacion për zgjidhjet lëvizëse në ajrim, ngritjen etj të strehës së bagëtive. Ne kemi krijuar marrëdhënie biznesi me shumicën e furnizuesve të ventilimit të natyrës së bagëtive në Amerikën e Veriut, duke i furnizuar ata me standardin tonë, si dhe me kuti ingranazhesh motorike OEM të bëra me porosi.

Në fillim të vitit 2021, ne fillojmë të zhvillojmë një kuti ingranazhi me dy bosht të ri 90V DC të projektuar rishtazi për klientin tonë në koston lindore të SHBA-së, është një njësi lëvizëse inteligjente me sensor të integruar brenda mund të pozicionimit të saktë të perdes së rrotulluar me më pak se 1/3 ” . Pas 6 muajsh punë, provë dhe testime, klienti ynë miratoi produktin e ri dhe bëri një porosi prej më shumë se 1000 njësi nga ne.

"Ne jemi shumë të emocionuar të shohim makinën tonë të marsheve të projektuar rishtazi kur të arrijë në objektin tonë, është i ndërtuar i fortë, kompakt dhe pozicionim i saktë, ne do të zëvendësojmë makinën e vjetër me këtë të re, do të jetë një njësi e përsosur lëvizëse për bulmetin tonë sistemet e rrotullimit të perdeve”, tha Rob, inxhinieri ynë i dizajnit të sistemit të klientit.

Teknologjia Shengsi është e përkushtuar për të furnizuar sistemin e ventilimit ose në ventilimin e natyrës ose ventilimin mekanik në industrinë e blegtorisë, për të rritur produktivitetin e blegtorisë, për të rritur të ardhurat e kultivuesve.

Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni linjën tonë të shitjeve: 0086 10 62132998 ose me email intlb@sscdrive.com


Koha e postimit: Shtator-03-2021