page_head_bg

Shengsi Technology Introduserer ny trinnmotor girkasse for intensiv husdyrnæring

Shengsi Technology introduserer nytt produkt av trinnmotorgirkasse til intensiv husdyrnæring.

Shengsi Technology er stolte av å kunngjøre ny trinnmotor girkasse debut denne måneden, det er et mer presist kontrollert gir som er mye brukt i husdyr- og avlingslagringsindustrien. Den er perfekt egnet for luftinntak eller luftventilventilasjon i husdyrstall, på grunn av dens nøyaktige posisjoneringsevne.

Girkassedrevet er utstyrt med 24V DC trinnmotor, som gir sin intelligente kontroll, ved å bruke 2-10V styresignal kan girdrevet være ekstremt nøyaktig posisjonert der det ønsker å bli posisjonert. Det tilbyr innovative drivsystemer for nøyaktig og pålitelig ventilasjon i husdyrhold.

Girkassen er IP65-beskyttelse, noe som kan sikre at den har utmerket støv- og vanntett evne i tøffe miljøer i husdyrhold. Girkassen er konstruert av snekkegir, med en pålitelig selvlåsende ytelse.

I tillegg har motoren anti-overbelastningsfunksjon, også for å beskytte drivenhetene mot strømbrudd eller tapt styresignal, den er integrert en motorstyringsenhet med en innlært nødposisjon, dette trenger en 24V DC reservestrømforsyning for å hjelpe med.

Vi tilbyr også stålstativarmer, braketter og pinjonghus for å åpne og lukke større innløp eller tunneldør for husdyrhus. Vi leverer ikke bare system og deler, vi tilbyr totalløsninger for våre kunder når det gjelder intensivt husdriftssystem.

Shengsi Technology som leverandør av girdrevløsninger, er en av markedslederne i Kina, og tilbyr de mest pålitelige drivløsningene for husdyrhold, spesielt når det gjelder ventilasjon, heising og reirutdrivingssystem for intensiv husdyrnæring. Med mer enn 10 års bransjeerfaring, har motorgirkassen vår blitt eksportert til mer enn 20 land over hele verden, kunder er hovedsakelig innen hagebruksveksthus, intensiv husdyrhold osv. i landbruket. Shengsi motorgirkasser har vist seg å være et av de mest pålitelige produktene over hele verden.

For mer informasjon, vennligst kontakt vår salgshotline: 0086 10 62132998 eller på e-post intlb@sscdrive.com


Innleggstid: 18. august 2021